Pink Monday op kermis Düsseldorf

Tot en met zondag 24 juli 2011 staat voor de 110e keer die Grösste Kirmes am Rhein plaats, een mega kermis langs de oevers van de Rijn in Düsseldorf: 165.000 vierkante meter met nostalgische kermisattracties, biertenten, een reuzenrad, achtbanen en andere sensationele attracties.  Maandag 18 juli is het Pink Monday, vergelijkbaar met Roze Maandag op de kermis in Tilburg. Traditioneel is de roze medemens maandag meer dan welkom op de kermis: na 21 jaar is Pink Monday uitgegroeid tot een   mega event waar tienduizenden homo’s en lesbo’s op afkomen.

Het feestterrein is voor de gelegenheid versierd met roze ballonnen. Bierbrouwerijen grijpen het evenement aan om hun Altbier aan de man te brengen. In meer dan 42 tenten wordt het getapt en er zijn optredens van bands en DJ’s. Het kermisterrein is vanaf het centraal station met zes minuten met de metro te bereiken. Verder pendelt er een veerboot tussen het centrum en het terrein aan de overzijde van de Rijn.

Lees ook:Roze Maandag Tilburgse kermis
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis
Lees ook:Roze maandag op de Tilburgse Kermis: 24 juli
Lees ook:Tilburgse Kermis: Roze Maandag 2016
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>