Tilburgse Kermis: Roze Maandag 2016

Maandag 25 juli is het op de Tilbugse Kermis voor de 26e keer Roze Maandag. De zomerkermis van Tilburg is de grootste van de Benelux en duurt tot en met zondag 31 juli. Op de altijd nogal saaie maandag werd een kwart eeuw geleden mede door de Gay Krant een ludiek homofeestje georganiseerd, dat uitgroeide tot de drukst bezochte dag van de Tilburgse kermis en het grootste homo/hetero-evenement in de Benelux, met ieder jaar honderdduizenden bezoekers.

Van 12.00 tot 01.00 uur kleurt de hele binnenstad roze en is er een bomvol programma vol activiteiten en feestelijkheden. Om 12.00 uur vertrekt de roze karavaan vanaf het treinstation naar de Korte Heuvel, dat tijdens de vijfde editie van ‘Soepel’ zal transformeren in een grote roze zee van mensen.De Roze Maandag Expres bestaat al een aantal jaar niet meer, maar de NS biedt de hele week wel speciale dagretours naar de Tilburgse Kermis.

Lees ook:Roze maandag op de Tilburgse Kermis: 24 juli
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis 2015
Lees ook:Roze Maandag 2011
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>