Mika geeft concert in Amsterdam

Zaterdag 13 maart 2010 treedt Mika op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Libanees-Britse zanger toert rond naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘The Boy Who Knew Too Much’, dat eerder dit jaar uitkwam. De kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag 2 oktober om 10.00 uur. Vorige week maakte Mika een eind aan de geruchten over zijn voorkeur en zei in Gay & Night Magazine dat hij op mannen en vrouwen valt: ‘Call me bisexual’. 

Zijn debuutalbum ‘Life In Cartoon Motion’ uit 2007 haalde nummer 1 op de Nederlandse hitlijsten; wereldwijd verkocht hij er ruim 5 miljoen exemplaren van. Bijna alle nummers van het album werden hits. De live optredens van Mika zijn altijd een groot spektakel en succes. Zo gaf hij uitverkochte optredens in de Heineken Music Hall, in het Westerpark en recentelijk een intiem optreden in het Concertgebouw.

Lees ook:Mika geeft concert in Heineken Music Hall Amsterdam
Lees ook:Pussicat Dolls treden op in Amsterdam
Lees ook:Pet Shop Boys bij Take That in de ArenA
Lees ook:Mika start campagne op sociale media tegen homohaat
Lees ook:Britney Spears in veelbesproken documentaire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>