Pussicat Dolls treden op in Amsterdam

Voor de liefhebbers: de Amerikaanse meidenband de Pussicat Dolls treden maandag 9 februari op in de Heineken Music Hall, naast de Amsterdam ArenA. De sexy kleding van de meiden vormt samen met hun dans het handelsmerk van de groep, in 1995 opgericht als revuegroep met optredens in The Viper Room in Los Angeles. In 2003 werd de groep een echte popgroep, die in 2005 wereldwijd doorbrak met de hit ‘Don’t Cha’. Sinds de oprichting veranderde de samenstelling van de groep regelmatig. De Pussicat Dolls gaven in 2006 ook al een concert in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Lees ook:Mika geeft concert in Amsterdam
Lees ook:Heisa over tepel Pussical Doll
Lees ook:Lady Gaga treedt op in Gelredome
Lees ook:Aidsgala Amsterdamdiner levert ruim zeven ton op
Lees ook:Mika start campagne op sociale media tegen homohaat

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pussicat Dolls treden op in Amsterdam

 1. Monique Boon

  Ik en mijn liefje Nien gaan er naar toe! Gezellig!

    /   Reply  / 
 2. Erik Feenstra Auteur

  Veel plezier !!!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Heisa over tepel Pussical Doll | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>