Lady Gaga treedt op in Gelredome

Superster Lady Gaga heeft haar wereldtournee ‘Monster Ball’ uitgebreid: naast België, Zweden, Duitsland en Frankrijk komt ze nu ook naar ons land. Klik hier voor een fragment van haar Monster Ball concert in het Canadese Montreal. Op zaterdag 15 mei geeft ze een eenmalig concert in het Gelredome in Arnhem. Lady Gaga verwisselt tijdens haar optreden maar liefst vijftien keer van outfit en komt op in een omgebouwde Rolls Royce.

 

Naast alle uiterlijk vertoon zullen haar hits als ‘Just dance’, ‘Bad Romance’ en ‘Poker Face’ niet ontbreken. In 2009 stond Gaga nog in het voorprogramma van de Pussicat Dolls in de Heineken Music Hall. Tickets zijn vanaf 6 maart te koop.

Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Lady Gaga in Gelredome
Lees ook:Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso, na haar show in de Ziggo Dome
Lees ook:Tv-tip: Lady Gaga op Nederland 3
Lees ook:Ticketverkoop Gaga in Ziggodome start 16 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>