Britney Spears in veelbesproken documentaire

Woensdag 3 december komt RTL Boulevard om 20.30 uur met de veelbesproken documentaire ‘Britney Spears: For The Record’. De Amerikaanse zangeres vertelt openhartig over haar supersnelle opkomst, haar inzinking en haar comeback. Ook in 2008 was ze de meest gezocht zoekterm bij Yahoo: het is de zevende keer in acht jaar dat ze de ranglijst aanvoert. Dinsdag vierde ze op de Amerikaanse televisie haar 27e verjaardag, in ‘Good Morning America’. Ze kwam bovenop een circuswagen binnen en vloog door een brandende hoepel. Ze was er om haar nieuwe album ‘Circus’ te promoten.

Volgens de Amerikaanse platenindustrie is Britney Spears de op zevenna best verkopende vrouwelijke artiest in de Verenigde Staten met 31 miljoen albums. Over de hele wereld heeft ze er 83 miljoen verkocht. Ze veroverde in 1999 als 17-jarige de eerste plaats van de Amerikaanse en Britse hitlijsten met ‘Baby One More Time’.

Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Britney Spears als gay icoon: ‘Work Bitch’
Lees ook:Mannelijke double in clip Britney Spears
Lees ook:Lady Gaga als drag king op MTV Awards
Lees ook:Britney Spears noemt homo’s ‘adorable and hilarious’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>