Christelijke homojongeren naar de Efteling

Zaterdag 26 september 2009 houdt ContrariO haar jaarlijkse ontspanningsdag in pretpark de Efteling. Ook jonge homo´s en lesbo´s die geen lid zijn van de vereniging voor Christelijke homojongeren, kunnen komen, als ze zich van tevoren opgeven. Om 10.30 uur verzamelen de deelnemers zich bij de ingang van het park, om 11.00 uur gaat de hele groep naar binnen en om 18.00 uur begint de borrel met aansluitend diner. Kosten en verdere info: zie website. 

ContrariO ontstond in 1990 uit een algemene werkgroep die daarvoor ook uit ouders bestond, voor leden die behoefte hebben onder elkaar te kunnen zijn. De groep ouders ging door als de vereniging Koinotès. Oorspronkelijk was het een club voor Gereformeerde leden, maar ook vanuit andere kerkgenootschappen zijn leden tegenwoordig welkom. Op dit moment telt de vereniging zo’n 200 leden en 40 donateurs.

Lees ook:Orthodox Christelijke homo’s
Lees ook:Advies staatscommissie: kind moet vier ouders kunnen hebben
Lees ook:Ouders welkom bij Jong&Out Zwolle
Lees ook:Arnout van Kooij nieuwe voorzitter COC Haaglanden
Lees ook:Doorstart COC Haaglanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>