Arnout van Kooij nieuwe voorzitter COC Haaglanden

De leden van COC Haaglanden hebben Arnout van Kooij gekozen tot nieuwe voorzitter van het bestuur. Arnout van Kooij is werkzaam als programmamanager en bestuursadviseur van de burgemeester bij een gemeente in Noord-Holland. De nieuwe voorzitter heeft zich als volgt aan de ALV voorgesteld: ‘We gaan eerst met de vereniging ophalen wat er leeft en samen met de leden, vrijwilligers, coördinatoren, medewerkers en gelieerde organisaties de missie en visie van de vereniging oppakken. Dat is een proces waar ik met het bestuur aan zal bijdragen en ook committeer. Plannen en ideeën zijn er vanuit de vereniging genoeg en er gaat een mooi proces ontstaan’ (bron: persbericht).

Met de nieuwe voorzitter is het COC-bestuur nog niet compleet. Tijdens dezelfde ALV (Algemene Leden Vergadering) heeft de penningmeester meegedeeld zich niet herkiesbaar te stellen. Er wordt dus dringend gezocht naar een penningmeester. COC Haaglanden werkt voor de LHBT-doelgroep in de negen gemeenten van het voormalige Stadsgewest Haaglanden (Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer).

Lees ook:Doorstart COC Haaglanden
Lees ook:Harry Derksen nieuwe voorzitter COC Haaglanden
Lees ook:COC Haaglanden wil meer voorlichting op ‘traditionele’ scholen
Lees ook:Peter de Ruijter nieuwe voorzitter COC Amsterdam
Lees ook:Voltallig bestuur COC Haaglanden stapt op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>