Doorstart COC Haaglanden

De leden van COC Haaglanden hebben woensdagavond 23 mei een nieuw bestuur gekozen. Na de bestuurscrisis van enkele maanden geleden is de vereniging weer helemaal klaar voor de toekomst. Tijdens de ledenvergadering werden ook de financiële stukken en de beleidsplannen voor 2012 en 2013 met algemene stemmen vastgesteld (bron: persbericht).

Voorzitter Wim Rueck van COC Haaglanden: ‘Met de verkiezing van vijf nieuwe bestuursleden heeft het COC weer een jong en dynamisch bestuur. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij onze vereniging weer goed op de rails kunnen krijgen.’ Vanuit de leden was er een groot compliment voor de vele vrijwilligers die zich de afgelopen maanden hebben ingespannen om ervoor te zorgen dat alle activiteiten ongestoord door konden gaan.COC Haaglanden werkt voor de LHBT-doelgroep in de negen gemeenten van het Stadsgewest Haaglanden (Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer).

Lees ook:Harry Derksen nieuwe voorzitter COC Haaglanden
Lees ook:Arnout van Kooij nieuwe voorzitter COC Haaglanden
Lees ook:COC Breda blijft bestaan
Lees ook:Voltallig bestuur COC Haaglanden stapt op
Lees ook:Peter de Ruijter nieuwe voorzitter COC Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>