Leerfeesten met Pasen in Berlijn

IMG_20160515_120958Traditiegetrouw komen de leerfans met Pasen bijeen in Berlijn: het Berliner Ostertreffen. Ook dit jaar vindt het grootste leer- en fetisj evenement van Europa weer rond de Paasdagen in de Duitse hoofdstad plaats: van donderdag 20 tot en met dinsdag 25 maart 2008.  Berlin Leder und Fetisch e.V. (BLF) viert haar tienjarig bestaan en organiseert een indrukwekkend programma. Hoogtepunt wordt het mega leer –en fetisj feest op Eerste paasdag, met de verkiezing van German Mister Leather 2008.

Er zijn nog veel meer fetisj feesten te bezoeken, zoals ‘Fist & Fuck’ op donderdag, ‘Rubber Night’ en ‘Sneakers & Sports’ op vrijdag, ‘Skins United’ op zaterdag en ‘Reste Ficken’ op maandag. Daarnaast staan een aantal minder pikante activiteiten op het programma, zoals de ‘Stadtralley’ op vrijdag, het Leerdiner op vrijdag, Gay Bowling op zaterdag, de leerbrunch op zondagmiddag en vaart de Leatherboat op zaterdagmiddag uit. Zaterdagavond staat voor het eerst ook een Uniform Night op het programma. Andere clubs, zoals de Berlijnse Spreebears en de motorclub MCLB, ‘Rubclub’,  ‘Quälgeist’ en ‘Böse Buben’ organiseren eigen activiteiten. Daarnaast zullen alle homobars en zeker de leer- en fetisjtenten allemaal hun eigen graantje mee proberen te pikken.

Lees ook:Pasen in Berlijn: Easter Fetish Week Berlin
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:‘The Boots’ 25 jaar in Antwerpen
Lees ook:Folsom Street Fair in San Francisco
Lees ook:Fetisj Pride Keulen 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>