Leerfeesten met Pasen in Berlijn

Pasen is traditiegetrouw het weekend waarop leerfans uit heel Europa naar Berlijn komen: het Berliner Ostertreffen is sinds veertig jaar een begrip in leatherland (2014: klik hier). Ook dit jaar vindt het grootste leer –en fetisch evenement van Europa weer rond de Paasdagen in de Duitse hoofdstad plaats. Tot en met dinsdag 2 april staan er meer dan honderd feesten en evenementen op het programma, zoals de verkiezing van de Duitse Mr. Leather en van Mr. Fetish Biker.

Er zijn allerlei uiteenlopende feesten: voor ieder smaak is er wel wat te vinden. Daarnaast zijn er het traditionele leerdiner, de leerbrunch, de fetishboot, de roze schnitzeljacht en de stadsrondrit. En wie even genoeg van roze en/of leer heeft: Berlijn is een metropool die van alles te bieden heeft, van musea en theaters tot uitgestrekte bosgebieden, van shop till you drop tot super-alternatief in oude wijken als Kreuzberg. Ook daar geldt: voor elk wat wils.

Lees ook:Pasen in Berlijn: Easter Fetish Week Berlin
Lees ook:Ostertreffen Berlin – voor leer- en fetisjfans
Lees ook:Berlin Ostertreffen: al ruim 40 jaar dé hotspot voor leer- en fetisj-fans
Lees ook:Paasweek: Berlin Leather and Fetish Week
Lees ook:Fetisj straatfeest hoogtepunt Folsom Europe in Berlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>