‘The Boots’ 25 jaar in Antwerpen

Leerbar ‘The Boots’ in Antwerpen bestaat 25 jaar en dat wordt de hele maand oktober gevierd met verschillende thema-avonden. ‘The Boots’ zit in een oud pakhuis aan de van Aerdtstraat 22. De donkere ruimten en de industriële look met verroest metaal zorgen met alle bezoekers in leer voor een unieke atmosfeer. Het pand telt zes levels, kelder en begane grond meegerekend.

The Boots is iedere vrijdag en zaterdag vanaf 22.30 uur open en soms ook op zondag. In de feestmaand oktober is er geen officiële sluitingstijd. Voor data en openingsuren van de speciale events: zie website. De toegang kost geld (zie website): bezoekers kunnen voor één dag een daglidmaatschap kopen, of lidmaatschapskaarten die zes  of twaalf maanden geldig zijn. Legitimatie bij binnenkomst is verplicht, ook voor leden. Aan de deur geldt een strikte dresscode. ‘The Boots’ is een fetisj club: gepaste kleding is: leer, rubber, uniform, militair, denim (boots verplicht), skins, naakt, sneakers en sportswear. Uitleg: zie website.

 

Lees ook:Pride Photo Award in de Oude Kerk Amsterdam
Lees ook:Folsom Europe straatfeest in Berlijn
Lees ook:Best verzorgde man 2007 gezocht
Lees ook:Leer in Amsterdam – 40 jaar MSA
Lees ook:Gay & Lesbian Film Marathon in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘The Boots’ 25 jaar in Antwerpen

  1. Pieter

    Top-club! Het personeel is er altijd zo vriendelijk. En je kan er gewoon binnen roken in tegenstelling tot onze bars in 020.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Leatherpride Belgium 2011 | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>