Eerste Zeeuwse regenboogzebrapad komt in Vlissingen

Vlissingen krijgt het eerste Zeeuwse regenboogzebrapad. Op zaterdag 9 september wordt de kleurrijke oversteekplaats onthuld tijdens het filmfestival Film by the Sea, dat van 8 tot en met 17 september in Vlissingen plaatsvindt. Het pad komt te liggen op de Spuikomweg, voor bioscoop Cinecity, waar het festival wordt gehouden. 

Het filmfestival vertoont drie films rondom het thema seksuele diversiteit: ‘Heartstone’, ‘Una Mujer Fantástica’ en ‘God;s Own Country’. De locatie van het zebrapad is niet toevallig gekozen: zowel automobilisten die naar het centrum rijden als mensen die hun auto parkeren op het terrein bij de bioscoop zien het zebrapad.

Lees ook:Regenboogdag tijdens Film by the Sea 2017 in Vlissingen
Lees ook:Gouda krijgt Regenboogzebrapad
Lees ook:Ook Rotterdam krijgt Regenboog-zebrapad
Lees ook:COC Limburg zoekt zangtalent voor Songfestival
Lees ook:Helmond krijgt ‘homo-verkeerslichten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>