EK Vrouwenvoetbal: Oranje zet Rotterdam op stelten

Vanavond spelen de oranje leeuwinnen de tweede poule-wedstrijd van het EK Vrouwenvoetbal tegen Denemarken, op het Kasteel van Sparta in Rotterdam. Het stadion is al weken lang uitverkocht. Donderdagmiddag verzamelden veel oranjefans zich op de Fanzone op het Kruisplein bij Rotterdam-Centraal. Daar begon om 15.00 uur een gratis programma met voetbalactiviteiten en muzikale optredens.

Mensen zonder ticket kunnen daar de wedstrijd volgens op een groot scherm. Rond 18.30 uur trekt een twee kilometer lange Oranje-parade via de Beugelsdijk naar Spangen. Waren het er zondag in Utrecht 2.000 in een stoet, in Rotterdam zouden het er wel eens veel meer kunnen worden. De Erasmusbrug en de Euromast kleuren vanavond oranje en rond de fontein op het Hofplein staan vlaggen, in lantaarnpalen hangen grote voetballen vanwege het EK dat in Rotterdam tot 29 juli duurt. De wedstrijd in het Kasteel begint om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op NPO 1

Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Oranje wint openingswedstrijd
Lees ook:Tilburg kleurt op Roze Maandag ook oranje vanwege EK Vrouwenvoetbal
Lees ook:Doetinchem: EK Vrouwenvoetbal kwartfinale Nerderland-Zweden
Lees ook:Enschede: halve finale EK Vrouwenvoetbal Nederland-Engeland
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal 2017 barst los in Utrecht

1 Reacties // Reageer

One thought on “EK Vrouwenvoetbal: Oranje zet Rotterdam op stelten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>