EK Vrouwenvoetbal: Oranje wint openingswedstrijd

De Oranje leeuwinnen zijn het EK Vrouwenvoetbal goed begonnen: ze wonnen de openingswedstrijd in Stadion Galgenwaard in Utrecht met 1-0 IMG_20160525_151149van Noorwegen. Volgens insiders was de overwinning van oranje ‘verdiend’, al moesten de Nederlanders lang wachten op het verlossende doelpunt: Shanice van der Sanden kopte na 64 minuten de enige treffer van de wedstrijd.

Noorwegen behaalde vier jaar geleden nog de finale. Nederland is in groep A uitstekend begonnen. De andere groepswedstrijd is zondagavond op De Vijverberg in Doetinchem en gaat tussen België en Denemarken. Donderdag speelt Oranje de tweede wedstrijd op Het Kasteel in Rotterdam, tegen Denemarken, en vier dagen later in het Willem II Stadion in Tilburg tegen België.

Lees ook:SLAM!FM en Q-Music dj’s op 4e Pink Passion
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal 2017 barst los in Utrecht
Lees ook:Primeur in Denemarken: transgenderisme geen mentale aandoening meer
Lees ook:Denemarken krijgt homohuwelijk
Lees ook:Homohuwelijk nu ook in Noorwegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>