EK Vrouwenvoetbal: Oranje wint openingswedstrijd

De Oranje leeuwinnen zijn het EK Vrouwenvoetbal goed begonnen: ze wonnen de openingswedstrijd in Stadion Galgenwaard in Utrecht met 1-0 van Noorwegen. Volgens insiders was de overwinning van oranje ‘verdiend’, al moesten de Nederlanders lang wachten op het verlossende doelpunt: Shanice van der Sanden kopte na 64 minuten de enige treffer van de wedstrijd.

Noorwegen behaalde vier jaar geleden nog de finale. Nederland is in groep A uitstekend begonnen. De andere groepswedstrijd is zondagavond op De Vijverberg in Doetinchem en gaat tussen België en Denemarken. Donderdag speelt Oranje de tweede wedstrijd op Het Kasteel in Rotterdam, tegen Denemarken, en vier dagen later in het Willem II Stadion in Tilburg tegen België.

Lees ook:Tilburg kleurt op Roze Maandag ook oranje vanwege EK Vrouwenvoetbal
Lees ook:Doetinchem: EK Vrouwenvoetbal kwartfinale Nerderland-Zweden
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Oranje zet Rotterdam op stelten
Lees ook:SLAM!FM en Q-Music dj’s op 4e Pink Passion
Lees ook:Enschede: halve finale EK Vrouwenvoetbal Nederland-Engeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>