Doetinchem: EK Vrouwenvoetbal kwartfinale Nerderland-Zweden

Zaterdagavond 29 juli spelen de oranje leeuwinnen de kwartfinale van het EK Vrouwenvoetbal tegen Zweden, in Stadion De Vijverberg in Doetinchem. Oranje, dat eerste in poule A werd, neemt het op tegen nummer uit poule B, Zweden. de wedstrijd begint om 18.00 uur. Het stadion was in no-time uitverkocht, maar Oranjefans kunnen de wedstrijd op meerdere plekken in de stad volgen.

Bij horecazaak de IJsselkade is een fanzone ingericht met plek voor duizenden mensen en in meerdere cafés is de wedstrijd op een groot scherm te zien. Om 15.30 uur start de fanwalk van de fanzone naar De Vijverberg. Voor de thuisblijvers: vanaf 17.40 uur is alles te volgen op NPO 1.

Lees ook:Tilburg kleurt op Roze Maandag ook oranje vanwege EK Vrouwenvoetbal
Lees ook:Enschede: halve finale EK Vrouwenvoetbal Nederland-Engeland
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Oranje zet Rotterdam op stelten
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Oranje wint openingswedstrijd
Lees ook:Pink Diemen: Pinkborrel en Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>