Drie doden bij brand homosauna Steam Works in Berlijn

IMG_20160602_132651Bij een felle brand in homosauna Steam Works in Berlijn zijn zondag drie mannen om het leven gekomen. Ze zijn door dichte rook gestikt. Volgens de brandweer was er sprake van extreme rookontwikkeling in de sauna. De Steam Club is een bij homo’s al decennia lang geliefde sauna op de begane grond van een zeven verdiepingen tellend pand vlakbij de Gedächtniskirche bevindt.

De sauna – vroeger bekend als de Apollo Splash Club- werd afgelopen najaar nog gerenoveerd en staat bekend om een labyrint van tientallen kamertjes om in te relaxen en de liefde te bedrijven. Door het doolhof en de zware rookontwikkeling konden hulpdiensten moeilijk hun werk doen; 25 gasten konden in veiligheid worden gebracht. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voorlopig is de sauna gesloten.

Lees ook:Stadsdeel Berlijn sluit homosauna Steam Works na brand
Lees ook:Brand homosauna Tibet Eindhoven – vermoedelijk aangestoken
Lees ook:Apollo Rotterdam voorlopig gered
Lees ook:Thermos sauna kan zich internationaal nog altijd meten
Lees ook:Veel schade aan voormalige Thermos nachtsauna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>