Brand homosauna Tibet Eindhoven – vermoedelijk aangestoken

Bij homosauna Tibet in Eindhoven heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een korte tijd brand gewoed. Vermoedelijk was de brand aangestoken. Een man van 39 is aangehouden. De eigenaar van de sauna werd vannacht wakker door het alarmsysteem. Op live beelden van beveiligingscamera’s zag hij een onbekende man het terrein oplopen. Meteen waarschuwde hij de politie.

De verdachte sloeg op de vlucht, maar werd even later door agenten aangehouden. Intussen stond een deel van de gevel van de sauna in brand. Even bestond de vrees dat het vuur zou overslaan, maar de brandweer had het vuur snel onder controle. Het slot bij de toegangspoort van de sauna was opengebroken. Het is nog niet bekend of de man binnen is geweest. De politie zoekt nog uit of de man iets met de brand en inbraak te maken had. Medewerkers vertelden dat de sauna zaterdag gewoon weer openging.

Lees ook:Drie doden bij brand homosauna Steam Works in Berlijn
Lees ook:Stadsdeel Berlijn sluit homosauna Steam Works na brand
Lees ook:Opnieuw brand in Londens homocentrum Soho
Lees ook:Historisch pand in Londense homohart door brand verwoest
Lees ook:Grootste homosauna Londen dreigt te worden gesloopt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>