‘Homohuwelijken ‘zorgen voor 900.000 abortussen’

‘Homohuwelijken zorgen voor 900.000 abortussen’. Die opmerkelijke uitspraak deed de Amerikaanse advocaat Gene Schaerr, die er vorig jaar niet in slaagde het verbod op openstelling van het huwelijk in de Amerikaanse staat Utah te verdedigen. In de Daily Signal van de conservatieve Heritage Foundation beweert Schaerr dat het aantal abortussen toeneemt als er minder vrouwen met mannen trouwen.

‘Als 1.275 miljoen vrouwen niet zullen trouwen, zal dat 900.000 abortussen ten  gevolg hebben.’ Same-sex huwelijken ‘vagen populaties weg zo groot als die van de steden Sacramento en Atlanta samen’. Nu het Amerikaanse Hooggerechtshof zich volgende week buigt over openstelling van het huwelijk voor koppels van hetzelfde geslacht, doen tegenstanders laatste pogingen om met tegenargumenten naar buiten te komen.

Lees ook:Dinsdag uitspraak homohuwelijk Californië
Lees ook:Stickeractie ‘I support gay marriage’
Lees ook:Massaal homoprotest in Californië
Lees ook:Aartsbisschop Canterbury spreekt zich uit voor homohuwelijk
Lees ook:Hooggerechtshof VS: huwelijk is fundamenteel recht voor homokoppels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>