Alliantie christelijke roze organisaties sluit projectperiode af

Vrijdag 17 april heeft LCC Plus, de alliantie van vijf christelijke roze organisaties, een projectperiode van drie jaar met een eindpresentatie afgesloten. De afgelopen drie jaar kon er met subsidie van het ministerie van OCW aan vijf projecten worden gewerkt; binnen het voortgezet onderwijs, de hulpverlening, kerk & samenleving, vrouwen en contacten met christelijke groeperingen in Oost-Europa.

LCC Plus werkt nauw samen met onder meer het COC en  Movisie en kon bij haar projecten rekenen op steun vanuit kerken, christelijke scholen en hulpverleningsorganisaties.  LCC Plus hoopt het werk van de afgelopen drie jaar voort te kunnen zetten, en dus ongetwijfeld ook op een nieuwe subsidie uit Den Haag. Bij LCC Plus zijn aangesloten: LKP, CHJC, ContrariO, Holyfemales en Netwerk Mirre.

Lees ook:COC Leiden krijgt 60.000 euro voor homo-emancipatie
Lees ook:Streng gereformeerden gaan op roze gebied terug in de tijd
Lees ook:Bussemaker stopt subsidie aan ‘christelijke homo’s’
Lees ook:Do It Right van Movisie: stappenplan voor aanpak LHBT-emancipatie
Lees ook:Oproep: 5 jaar Pride Photo Award – steun crowdfunding actie voor eerste fotoboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>