Bussemaker stopt subsidie aan ‘christelijke homo’s’

Eindelijk neemt minister Bussemaker van Onderwijs & Emancipatie een besluit en trekt de subsidie in (wellicht door de druk die de regeringspartijen in de Kamer op haar uitoefenden) voor een reformatorische organisatie die homo’s oproept geen seks met elkaar te hebben; dat soort gevoelens zijn ‘een foutje van de schepping’, vindt Hart van Homo’s, een club die haar opvattingen onder meer in lesmateriaal voor scholen rondbazuint.

Haar ministerie geeft subsidie aan LCC Plus, een groep van christelijke organisaties voor LHBT’s, omdat het lastig is om jongeren binnen deze gesloten gemeenschap te bereiken. Hart van Homo’s maakt deel uit van LCC Plus. Bussemaker stopt met het geven van subsidie van de complete LCC Plus; als het samenwerkingsverband afstand neemt van Hart van Homo’s, kan het weer aanspraak op geld uit Den Haag maken. Eerder niet.

Lees ook:Minister berispt gereformeerde groep vanwege gesubsidieerde ‘antihomo’-cursus
Lees ook:Hart van Homo’s mag subsidie behouden
Lees ook:Alliantie christelijke roze organisaties sluit projectperiode af
Lees ook:Europese afspraken LHBT-rechten tijdens IDAHO-Forum in Malta
Lees ook:Bussemaker pleit voor safe houses LHBT-asielzoekers in regenbooggemeenten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bussemaker stopt subsidie aan ‘christelijke homo’s’

  1. Rottenond

    well well well, mensen die voor de ECHTE cultuurwaardes willen uitkomen worden weerom afgestraft, zeker weten dat t moslimfuckers zijn ook , net zoals die zogenaamde laffe wereldburgers, allemaal mensachtingen zonde cohones !!! lafaards !!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>