Oproep: 5 jaar Pride Photo Award – steun crowdfunding actie voor eerste fotoboek

Pride Photo Award bestaat vijf jaar en start een crowdfunding actie om een eerste fotoboek te kunnen realiseren. Pride Photo Award is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een evenement met internationale allure en wil haar eerste lustrum vieren met ‘Pride Uncovered‘, een boek met een unieke collectie foto’s van alle winnende fotografen van de eerste vijf edities.

Foto’s die de lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender gemeenschap (LHBT) in al haar verscheidenheid in beeld brengen uit bijvoorbeeld Uganda, Mexico, Mongolië, Rusland, de VS en natuurlijk uit Nederland. Steun dit project: voor slechts € 25,= heb je het boek en daarmee geef je Pride Photo Award en meer dan tachtig moedige en talentvolle fotografen een eerbetoon én een instrument om hun werk voor te zetten.

Lees ook:Nederlandse fotografe wint eerste Pride Photo Award
Lees ook:Vertel ons je ‘Stories of Love and Pride’ – inzending voor 5e Pride Photo Award van start
Lees ook:Margriet van der Linden nieuwe voorzitter Pride Photo Award
Lees ook:Record aantal inzendingen voor Pride Photo Award 2016
Lees ook:Foto’s gezocht voor Pride Photo Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>