Geweld tegen homo’s pikken we niet

Geweld tegen homo’s pikken we niet. Die kop staat boven een bericht van de PvdA Amsterdam-West, dat ‘met verbijstering en afschuw’ heeft gelezen dat afgelopen weekend in Bos en Lommer een man werd uitgemaakt voor ‘oude vieze flikker’, beroofd en in elkaar geslagen. De PvdA roept het stadsbestuur op om krachtig stelling te nemen tegen geweld tegen homo’s.

Zie ook: Opnieuw homo gemolesteerd in Amsterdam

‘Ook vinden wij het belangrijk dat er een intensieve samenwerking wordt opgezet met het COC in West’, aldus de PvdA. ‘Het stadsbestuur heeft haar ogen en oren in de wijk, met onder meer straatcoaches en sociale wijkteams. Het COC heeft dat sinds een jaar ook, met stadsdeelcoördinatoren en werkgroepen. ‘Om de krachten te bundelen moet het stadsdeel meer met het COC samenwerken’, vindt de PvdA in Amsterdam-West, die hierover op 3 februari vragen gaat stellen in de bestuurscommissie.

Lees ook:Amsterdam Nieuw-West krijgt regenboogzebrapad bij station Sloterdijk
Lees ook:Onthulling Regenboogpad Amsterdam-Sloterdijk op vrijdag 25 november
Lees ook:PvdA Nieuw-West wil regenboogzebrapad
Lees ook:Amsterdam Nieuw-West krijgt regenboog-zebrapad
Lees ook:Politiek Café over geweld tegen homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>