Onthulling Regenboogpad Amsterdam-Sloterdijk op vrijdag 25 november

Amsterdam Nieuw-West heeft een regenboogzebrapad bij station Amsterdam-Sloterdijk. Het kleurrijke zebrapad wordt maar liefst 100 meter lang. Het regenboogpad wordt vrijdagmiddag 25 november officieel onthuld. Doel van het pad is ‘bij te dragen aan de sociale acceptatie van LHBT’s en vergroten van de zichtbaarheid van seksuele diversiteit’, aldus Münire Manisa, stadsdeelraadslid voor de PvdA.

De PvdA-fractie van stadsdeel Nieuw-West diende in september vorig jaar een motie in om het pad aan te leggen; dat werd met algemene stemmen aangenomen. Het regenboogzebrapad wordt vrijdagmiddag 25 november om 16.00 uur feestelijk in gebruik genomen.

Lees ook:Amsterdam Nieuw-West krijgt regenboogzebrapad bij station Sloterdijk
Lees ook:PvdA Nieuw-West wil regenboogzebrapad
Lees ook:Amsterdam Nieuw-West krijgt regenboog-zebrapad
Lees ook:Amsterdam heeft 100 meter lang regenboogpad bij station Sloterdijk
Lees ook:Geweld tegen homo’s pikken we niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>