Homo zaterdagnacht in Amsterdam-West in elkaar geslagen

Zaterdagnacht is de 46-jarige Boudewijn van Sante na afloop van zijn werk in gayclub The Warehouse op straat in Amsterdam-West in elkaar geslagen. Hij was met de nachtbus op weg naar huis. In de buurt van het Gulden Winckelplantsoen in Bos en Lommer werd hij rond half zes aangesproken door een jongeman die hem om een sigaret vroeg. Op dat moment sprak een tweede jongen uit een auto.

Zie ook: Opnieuw homo gemolesteerd in Amsterdam

Ze vroegen of hij drugs wilde kopen. ‘Toen ik zei dat ik geen interesse had, begonnen ze meteen op me in te beuken’, aldus het slachtoffers. ‘Ze riepen ‘geld, geld’ en ‘vieze flikker’.’  Ze gingen er vandoor met zijn iPhone en portemonnee met zestig euro. Van Sante: ‘Daar slaan ze je dan helemaal voor in elkaar. Het waren twee Marokkaanse jongens van rond de twintig. In die zin heel voorspelbaar eigenlijk.’ Van Sante ging naar de politie en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook:Homo’s beroofd na afspraakjes via gay-chatsite
Lees ook:Antwerpen: eigenaar oudste homocafé zwaar mishandeld
Lees ook:Homo in elkaar geslagen op Bevrijdingsdag
Lees ook:Opnieuw homo gemolesteerd in Amsterdam
Lees ook:Politie zoekt getuigen na mishandeling homo in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>