Gay Sportclub Kouros Eindhoven bestaat 25 jaar

Gay Sportclub Kouros in Eindhoven bestaat 25 jaar. De lichtstad was dit jaar roze stad, onder het motto ‘Diversiteit kleurt je leven’. Kouros sluit zich hierbij aan: ‘We vinden het gezellig om met gelijkgestemden te sporten, maar hebben een open houding naar reguliere sportclubs. Bij een aantal sporten werken we nauw samen met andere clubs in Eindhoven’, meldt Kouros op haar website.

Zaterdag 1 november vierde de vereniging een groot jubileumfeest voor leden en oud-leden. Sporters kunnen bij Kouros terecht voor badminton, tennis, squash, zaalvoetbal (vrouwen), volleybal, conditietraining, (mannen), zwemmen, wielrennen en stijldansen en in de toekomst wellicht ook golf, zaalvoetbal en hardlopen.

Lees ook:Homosportclub Kouros Eindhoven bestaat 25 jaar
Lees ook:Tennissers Gay Sportclub Kouros ondergebracht bij Genneper parken
Lees ook:Homosportclub Kouros bestaat twintig jaar
Lees ook:Christelijke homojongeren naar de Efteling
Lees ook:Homo sporttoernooi Nijmegen ‘Pink Tournament’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>