Tennissers Gay Sportclub Kouros ondergebracht bij Genneper parken

De tennistak van de Gay Sportclub Kouros uit Eindhoven is ondergebracht bij Tennisvereniging Genneper Parken, op het gelijknamige sportpark. Daar huurde Kouros de afgelopen jaren al een baan, maar de roze club hoopt meer nieuwe leden aan te kunnen trekken, nu ze bij deze grote vereniging zijn aangesloten.

De tennissers van Kouros vormen een kleine groep met zowel mannen als vrouwen. Ze spelen op recreatief niveau . Kouros blijft zijn vaste speelavond op maandag vanaf 18.30 uur behouden. Kouros bestaat 25 jaar en viert dat met onder meer een ontmoetingsavond op 20 september, een roze stijldansavond op oktober en een jubileumfeest met diner op 1 november.

Lees ook:Gay Sportclub Kouros Eindhoven bestaat 25 jaar
Lees ook:Homosportclub Kouros bestaat twintig jaar
Lees ook:Homosportclub Kouros Eindhoven bestaat 25 jaar
Lees ook:Cupmaat geen handicap op golfbaan
Lees ook:Hooggerechtshof Californië verwerpt homohuwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>