Tom Daily ‘Man of the year’

De Britse schoonspringer Tom Daily is uitgeroepen tot ‘Man of the Year‘ door lezers van het Britse homoblad Attitude Magazine. Vorig jaar kwam de twintigjarige Olympische sportheld uit de kast. Hij staat al twee jaar nummer 1 op de Top 100 van de meest sexy mannen, aldus het blad.

De Attitude Awards zetten homo’s uit de politiek, entertainment en modewereld in de spotlights. De prijzen werd afgelopen maandag uitgereikt in Whitehall’s Banqueting House door tv-presentator Graham Norton, popzanger Boy George en schrijver Mareen Duffy. Tijdens het gala werd ook geld ingezameld voor de Elton John Aids Foundation.

Lees ook:BBC berispt Graham Norton voor dragen aidslintje tijdens tv-show
Lees ook:‘Campy’ Norton presenteert Songfestival bij BBC
Lees ook:Groot-Brittannië: Attitude Awards uitgereikt
Lees ook:Gay BBC presentator geeft toe dat hij teveel verdient
Lees ook:Russische poppen van vijf Bekende Britten geveild voor LGBT liefdadigheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>