BBC berispt Graham Norton voor dragen aidslintje tijdens tv-show

Graham Norton heeft van de BBC een officiële reprimande gekregen omdat hij tijdens zijn Graham Norton Show op vrijdagavond een aidslintje droeg. De talkshow-host en comedian negeerde een instructie om het lintje niet te dragen op zijn show op 29 november, aan de vooravond van Wereld Aids Dag. Dat mocht hij nit, ook al droegen al zijn gasten Sharon Osborne, Jo Brand, Colin Farrell en Top-Gear presentator Jeremy Clarkson er wel één.

Reden is dat BBC-personeel onafhankelijk moeten zijn en geen organisaties mogen promoten De enige uitzondering hierop is de poppy, ieder jaar in november aan de vooravond van de herdenking van de gevallen Britse militairen. Norton haalde in november ruim 100.000 euro op als fundraiser voor de Terrence Hill Trust, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen hiv en aids.

Lees ook:‘Campy’ Norton presenteert Songfestival bij BBC
Lees ook:Gay BBC presentator geeft toe dat hij teveel verdient
Lees ook:BBC knipt homorechten-protest uit Eurovisie 60 jaar greatest hits show
Lees ook:Conchita Wurst in voorprogramma Lady Gaga in Ziggo Dome
Lees ook:Graham Norton: ‘partnerkeuze moeilijker omdat ik een man zoekt’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>