Groot-Brittannië: Attitude Awards uitgereikt

In Londen zijn deze week de AttitudeAwards uitgereikt, de prijzen van Attitude Magazine voor mensen en groepen die veel hebben betekend voor de roze medemens. Dit jaar vielen onder meer in de prijzen: de Ierse ja-stemmers bij het referendum over openstelling van het huwelijk (‘Best Moment of the Year’), Yoko Ono (‘Outstanding Achievement’) en Adam Lambert (‘Best Music’) in de prijzen.

Mode-ontwerper Alexander McQueen werd postuum geëerd; zijn nuz nam de ‘Legend Award’ in ontvangst. Liam Payne, het lid van de boyband One Direction die dit jaar op een van de covers van Attitude prijkte, werd uitgeroepen tot’ meest sexy man van het jaar’.

Lees ook:Bruidsjurk Kate Middleton van modemerk Alexander McQueen
Lees ook:Modeontwerper McQueen pleegt zelfmoord
Lees ook:Gala New York brengt ode aan McQueen
Lees ook:Tom Daily ‘Man of the year’
Lees ook:Lady Gaga eert McQueen op Brit Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>