Gay BBC presentator geeft toe dat hij teveel verdient

Graham Norton, de Britse equivalent van Paul de Leeuw, geeft toe dat hij teveel geld verdient. Dat zei de gay BBC presentator tegen de Britse krant Daily Telegraph: ‘We worden absoluut overbetaald (hij doelde op zichzelf en collega Jonathan Ross), maar het is ‘rude’ om salarisgegevens te publiceren.’ Norton zou goed zijn voor een slordige 2,5 miljoen pond per jaar. ‘Waarom zou Jan en alleman die bedragen moeten weten’, vroeg hij zich af in het interview. ‘Mensen houden hun inkomen voor zichzelf: waarom zou dat anders moeten zijn als je op tv bent?’

Zouden ze in Engeland de Gordon Brown norm hebben: de Britse variant van onze Balkenende norm? Wat zou sowieso de norm zijn om zoveel geld te mogen verdienen? Paul de Leeuw reageerde een maand of wat als door een adder gebeten, toen hem daarnaar gevraagd werd. ‘Ik heb gewoon goed’, antwoordde hij rood aangelopen.

Lees ook:‘Campy’ Norton presenteert Songfestival bij BBC
Lees ook:Paul de Leeuw trekt stekker uit ‘Lieve Paul’
Lees ook:Muzikaal protest Sotsji bij DWDD
Lees ook:‘Mooi Weer De Leeuw’ twaalf uur live
Lees ook:Vrouw klaagt alle homo’s aan namens God

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>