Gay Games 2014 in Cleveland

Zaterdag 9 tot en met zaterdag 16 augustus vinden voor de negende keer de Gay Games plaats, dit keer in het Amerikaanse Cleveland, Ohio. Wie herinnert zich niet de magistrale opening van de Gay Games 1998 in Amsterdam, met de striptease act van 200 matrozen op het nummer ‘It’s Raining Men (impressie: klik hier). In het bijzijn van de burgemeester en toenmalig premier Wim Kok. Of Cleveland dát voorbeeld durft te volgen?

En wie herinnert zich niet hoe de hoofdstad daarna één week lang het domein van de roze medemens leek! In een stad als Keulen (2010) bleken de Gay Games volgens insiders lang niet zo’n open karakter te hebben gehad als in Amsterdam. Hoe dan ook, met de reclame-slogan ‘That’s so Gay‘ maakt Cleveland zich op voor een Gay Games-week vol sport, feesten, kunst, een conferentie en andere roze evenementen.

Lees ook:Kabinet steunt Gay Games Amsterdam
Lees ook:Cleveland krijgt Gay Games 2014
Lees ook:Stukje Gay Games Keulen 2010 vindt in Nederland plaats
Lees ook:Amsterdam afgevallen in strijd om Gay Games 2018
Lees ook:Opnieuw Gay Games in Amsterdam?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>