Minister bij Dodenherdenking Homomonument

Minister van Bijsterveldt woont vrijdag 4 mei 2012 de Dodenherdenking bij op het Homomonument in Amsterdam. Het is voor het eerst dat een officiële vertegenwoordiger van de Nederlandse regering naar de herdenking op de Westermarkt komt. De minister zal één van de gastsprekers zijn. Het COC en de Stichting Homoseksualiteit en Krijgsmacht (SHK) zijn verheugd met de komst van de minister.

 

Bij het Homomonument wordt jaarlijks de moord op seksuele minderheden in de Tweede Wereldoorlog herdacht en wordt er stilgestaan bij homofobie, discriminatie en geweld anno 2012. Het is de 25e keer dat de herdenking bij het Homomonument wordt gehouden. De Nationale Dodenherdenking staat dit jaar in het teken van het thema van 4 & 5 mei: ‘Vrijheid geef je door’.

Lees ook:Dodenherdenking Homomonument 4 mei
Lees ook:Dodenherdenking Homomonument 4 mei
Lees ook:Dodenherdenking 2012 Amsterdam
Lees ook:COC verenigingen bij Dodenherdenking 4 mei
Lees ook:Dodenherdenking bij Homomonument Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>