BN-ers op de catwalk voor STOP AIDS NOW!

Tientallen bekende Nederlanders lanceren op zaterdag 27 november 2010 de nieuwe ArtBags van STOP AIDS NOW! in de Bijenkorf in Amsterdam.  De BN-ers gaan de catwalk op met drie nieuwe ArtBag-designs van Blond-Amsterdam, Spijkers en Spijkers en Keith Haring. De volledige opbrengst van de ArtBag gaat naar aidswezen: 17,5 miljoen wezen die een of beide ouders verloren hebben aan aids. Om de opbrengst voor het goede doel te verhogen, gaan de BN-ers na de lancering de ArtBags temidden van het winkelende publiek verkopen (bron: persbericht).

 

Iedereen kan aidswezen een toekomst geven door een ArtBag te kopen. De volledige opbrengst van de ArtBags gaat naar projecten van STOP AIDS NOW! voor aidswezen en kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden. De ArtBag is vanaf 27 november -zolang de voorraad strekt- voor € 5,= verkrijgbaar op stopaidsnow.nl en bij alle vestigingen van de Bijenkorf, Bruna, V&D, Fair Trade winkels,  Wereldwinkels, Cinderella schoenen, Selexyz Donner en Verwijs Boekhandels. Episode 2nd hand clothing stores zal de tas niet alleen in Amsterdam en Rotterdam verkopen, maar ook in Brussel, Antwerpen en Parijs. De productie van de tassen wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

 

Op de catwalk verschijnen onder andere Angela Groothuizen, Nicolette Kluijver, Caroline Tensen, Patricia Paay, Bastiaan van Schaik, Lauren Verster, Soundos el Ahmadi, Frans Molenaar, Joop Braakhekke, Gaby Blaaser en Giovanca. De modezusjes Spijkers en Spijkers, de ontwerpers van één van de ArtBags, hebben prachtige outfits gemaakt voor BN’ers die op de Catwalk lopen. Modeontwerper Janice (bekend van Project Catwalk) heeft met de ArtBag van Keith Haring creaties ontworpen voor modellen van Elite Models. Femque en Janneke van Blond-Amsterdam zijn aanwezig in de Bijenkorf om hun tassen voor het publiek te signeren, daarbij geholpen door Antje Monteiro en Jim Bakkum.

Lees ook:Karin Bloemen opent STOP AIDS NOW!-actie
Lees ook:Succesvolle ArtBag krijgt broertje: de Crowdbag
Lees ook:Angela Groothuizen neemt eerste exemplaar nieuwe ArtBag van STOP AIDS NOW! in ontvangst
Lees ook:STOP AIDS NOW! kiest lefgozer voor ArtBag campagne
Lees ook:Keith Haring in de Rotterdamse Kunsthal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>