Lady Gaga opnieuw homo-icoon van het jaar

Nederlandse homo’s hebben de Amerikaanse popster Lady Gaga  opnieuw verkozen tot homo-icoon, net als in 2009. Gaga is fervent voorstander van homorechten. De internetsite Gay.nl vroeg zijn bezoekers naar hun favoriet: daarop reageerden bijna tienduizend mensen. Lady Gaga kreeg 46 procent van de stemmen.

Nummer twee werd Arie Boomsma  met bijna een kwart van de stemmen. Zijn populariteit onder homo’s nam vorig jaar onder meer toe door zijn tv-programma ‘Uit de kast. Hij was ook de presentator van de Mister Gay verkiezing en ontving van het COC de Bob Angelo penning voor zijn inzet voor homo’s. Ricky Martin eindigde op plaats drie met 14 procent van de stemmen. De 39-jarige latino-zanger kwam vorig jaar uit de kast. Fotograaf Erwin Olaf werd vierde en PvdA politicus Ahmed Marcouch vijfde.

Lees ook:Lady Gaga grossiert in prijzen tijdens MTV Gala
Lees ook:Mister Gay Netherlands verkiezing in Club AIR
Lees ook:Lady Gaga wil duet met Susan Boyle
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Lady Gaga zoekt transseksuelen voor nieuwe clip

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lady Gaga opnieuw homo-icoon van het jaar

 1. Rooden Rick

  Hu, waarom worden reacties van bezoekers weggehaald?

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   Dat gebeurt zelden, maar je plaatste tot drie keer toe hetzelfde nietszeggende onelinertje bij verschillende artikelen: dat is gewoon storend en voegt helemaal niets toe aan wat voor discussie dan ook.

     /   Reply  / 
 2. Rooden Rick

  ”Nietszeggende onelinertje” nou dank voor deze denegrerende reactie, vond het zelf wel 3x ‘En terecht’, maar laat maar, daag.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>