Lady Gaga leading lady in Twitterland

Zangeres Lady Gaga is de nieuwe Twitterkoningin: met 5.739.444 volgelingen volgt ze Britney Spears op als leading lady. In de video ‘Lady Gaga’s Inaugural Message’ (klik hier) bedankt ze haar fans voor haar nieuwe titel. ‘Hallo wereld, dit is Lady Gaga’, zegt ze zwaaiend met een toverstaf, ‘dank voor het stichten van mijn koninkrijk als Twitterkoningin. Ik zal altijd blijven twitteren.’

 

Britney Spears werd onlangs, in mei, met 4,9 miljoen volgelingen de meest gevolgde persoon en nam die positie over van Ashton Kutcher, de man die als eerste meer dan een miljoen volgers wist te vergaren.

Lees ook:Lady Gaga als drag king op MTV Awards
Lees ook:Britney Spears in veelbesproken documentaire
Lees ook:Britney Spears als gay icoon: ‘Work Bitch’
Lees ook:Tv-tip: muzikaal snoepen op Oudejaar
Lees ook:Lady GaGa blijft homo’s trouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>