Lady Gaga zoekt transseksuelen voor nieuwe clip

Zangeres Lady Gaga is op zoek naar transseksuelen voor de videoclip van haar nieuwe nummer ‘Born This Way’. Dat schrijft roddelblogger Perez Hilton: Lady Gaga bezocht afgelopen weekend met haar crew een feest voor transseksuelen in New York. Daar werden transdames gecast voor de video, die te horen kregen dat ze zich moesten preparen op een shoot die volgende week staat gepland. ‘This is going to be epic! We cannot wait!’ juicht Hilton.

 

‘Born This Way’ komt van het gelijknamige album en komt uit op 13 februari. Onlangs verkozen Nederlandse homo’s  Lady Gaga tot Homo-icoon van het Jaar 2010, net als het jaar ervoor. Gaga is een groot voorstander van homorechten.

Lees ook:Lady Gaga gasthoofdredacteur Metro
Lees ook:Lady Gaga herstelt van heupoperatie
Lees ook:Lady Gaga als drag king op MTV Awards
Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst
Lees ook:Lady Gaga lanceert Born This Way Foundation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>