Lady Gaga grossiert in prijzen tijdens MTV Gala

Tijdens de MTV Europe Music Awards (EMA’s), afgelopen zondagavond in Madrid, grossierde de Amerikaanse zangers Lady Gaga in prijzen. Zo won ze een award als Beste Vrouwelijke Artiest en voor de Beste Popact. De Europe Awards zijn een tegenhanger van de Amerikaanse Video Music Awards (VMA’s). In september droeg Lady Gaga een vleesjurk bij de uitreiking van de VMA’s. Als antwoord daarop ging  presentatrice Eva Longoria in één van haar 13 verschillende outfits gekleed als een stuk ham.

 

Lady Gaga was zelf niet aanwezig bij de uitreiking: op dit moment is ze bezig aan een tournee en zondag trad ze op in Boedapest. Haar nummer ‘Bad Romance’ werd gekozen tot Beste Song: tijdens de VMA’s had dat nummer al vier awards opgeleverd. Vorig jaar was lady gaga nog uitgekozen tot Beste Nieuwkomer, tijdens de EMA uitreiking in Berlijn. De Europese prijzen worden sinds 1994 uitgereikt; fans kunnen via de website stemmen op hun favoriete artiest.

Lees ook:Drie Music Awards voor Lady Gaga
Lees ook:Lady Gaga treedt op in Gelredome
Lees ook:Lady Gaga als drag king op MTV Awards
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Pikante kerstwens Lady Gaga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>