Rechter VS pleit voor verkrachten lesbo’s

IMG_20160525_151808Lesbo’s moeten worden verkracht om ze op het ‘rechte hetero-pad’ te krijgen. Ze moeten in het leger kunnen dienen, waar  hetero soldatenheren ze kunnen omturnen. Dat beweert rechter Joe Rehyansky uit Hamilton, Tennessee, op de conservatieve nieuwssite The Daily Caller.

 

Daar schrijft de Vietnam-veteraan dat mannen van nature meer promiscue dan vrouwen: ‘het was altijd al hun taak om slingerend door bomen en kruipend in grotten op zoek te gaan naar zo veel mogelijk vrouwen, om ze te onderwerpen en zwanger te maken. Geen makkelijke job, maar iemand moest het nou eenmaal doen.’ Homomannen moeten volgens hem nou juist ver van het leger vandaan blijven, omdat hun promiscuïteit in combinatie met hiv ‘desastreus voor het leger is’. Een deel van de uitspraken is inmiddels van de website verwijderd. Homoactivisten willen dat de rechter uit zijn ambt wordt gezet en willen hem aanklagen wegens aanzetten tot verkrachting.

Lees ook:Modeboss ontslagen: hij vond een jurk niet geschikt voor lesbo’s
Lees ook:Homo’s in leger toelaten kan nog jaren duren
Lees ook:Huiver voor homo’s in Britse leger
Lees ook:Obama moet antihomowet aanvechten én verdegigen
Lees ook:Obama wil af van verbod homo’s in leger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>