Homomonument viert dit jaar 30e verjaardag

Het Amsterdamse Homomonument bestaat 30 jaar en trapt de viering van dit jubileum af met een opvallende Regenboog-Abri bij halte Westermarkt. Tot en met 15 september is die abri omgetoverd tot Halte Homomonument, een kleurrijke regenboog-abri, om reizigers te wijzen op de 30e verjaardag. Op de dakrand prijkt het logo van het Homomonument.

Op de halte is een digitaal scherm aangebracht, waarop continu een korte film wordt vertoond over de ontstaansgeschiedenis van het monument. Bezoekers kunnen een prijs winnen, door op Facebook op het Homomonument te klikken: ze maken kans op een diner voor twee personen in het Lloyd Hotel en restaurant Getto. De ‘echte’ verjaardag van het monument wordt op zaterdag 14 oktober gevierd in Paradiso.

Lees ook:Bevrijdingsdag op het Homomonument Amsterdam
Lees ook:Homomonument viert 20e verjaardag
Lees ook:Filmpremière ter ere van 30 jaar Homomonument
Lees ook:Filmpremière ‘Monument van Trots’ dinsdag 5 september op Homomonument
Lees ook:Queer aan Zee borrel – zaterdag 29 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>