Homomonument viert 20e verjaardag

Op zaterdag 8 en zondag 9 september ben je van harte uitgenodigd om met verschillende organisaties de viering van 20 jaar Homomonument op de Westermarkt in Amsterdam mee te vieren. Mooie verhalen over het homomonument zijn ook te vinden op de site van kiosk Pink-Point. Onder lees verder het volledige programma. Programma:Zaterdag 12.00 tot 18.00 uur:- Minibioscoop met filmpjes van de tentoonstelling ‘Monument van Trots’ en beelden van het monument uit de afgelopen jaren- Interviews met Bekende en minder bekende Homo’s en Lesbo’s gepresenteerd door Dolly Bellefleur.Doe mee:Laat je ook interviewen en filmen, vertel je verhaal en wordt een bekende homo of lesbo.- 13.30 uur: verschillende optredens met o.a. Het Rozenkoor- 14.15 uur De verjaardagstaart wordt aangesneden door Burgemeester Cohen! Zondag 12.00 till 18.00 uur- 12.00-14.00 uur: Birthday Brunch verzorgd door “Kookatelier”.Reserveren vóór woensdag 5 september: [email protected]- 16.00u-18.00 uur: Intolerantie Debat georganiseerd door COC Amsterdam. “Wat kunnen homo’s zelf doen tegen de toenemende intolerantie?”

Graag geen cadeaus meebrengen, maar een donatie voor de nieuwe Stichting Homomonument is zeer welkom! Nog meer feest!!’20 jaar Homomonument’ wordt ook nog op andere manieren gevierd:Opening expositie en website “Monument van Trots” IHLIA-Homodok presenteert vanaf 6 september de expositie ‘Monument van Trots’ in haar nieuwe behuizing in de OBA. (Voor de opening van IHLIA-Homodok in de OBA en de expositie kunnen nog plaatsen gereserveerd worden.  Zie: www.monumentvantrots.)  Foto expositie Op 6 september opent Galerie De Opsteker de foto tentoonstelling ‘Portretten op het Homomonument’.(www.opsteker.nl)Het feest programma op 8 en 9 september op het Homomonument op de Westermarkt is een samenwerking van Stichting GALA, Pink Point, IHLIA-Homodok, MVS Media en de nieuwe Stichting Homomonument.

Lees ook:Filmpremière ter ere van 30 jaar Homomonument
Lees ook:Filmpremière ‘Monument van Trots’ dinsdag 5 september op Homomonument
Lees ook:OBA & Pink Diemen presenteren ‘Monument van Trots’
Lees ook:Homomonument viert dit jaar 30e verjaardag
Lees ook:Tentoonstelling Monument van Trots

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>