Comeback oud-songfestivalzangeres bij Femme Award

Michelle Courtens schreef de themasong ‘Boobs ‘n Brains’ voor de verkiezing van Femme van het Jaar 2009 (klik hier voor filmpje met Courtens). De 27-jarige zangeres werkt aan haar comeback als popzangeres. Acht jaar geleden stond ze voor Nederland op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen met het lied ‘Out on my own’. Ze had de voorrondes overleefd, behaalde in de finale een achttiende plaats en raakte daarna in de vergetelheid. Na het songfestival moest ze eerst haar studie aan het conservatorium afmaken. Naast ‘Boobs ‘n Brains’ werkt Courtens op dit moment aan haar debuut-cd.

 

Minister Plasterk van Emancipatiezaken heeft zaterdag 25 april 2009 het startschot gegeven voor de verkiezing van ‘Femme van het Jaar’. Lesbo’s en bi-vrouwen kunnen vanaf vandaag stemmen op hun boegbeeld. De Femme 2009 wordt op Roze Zaterdag in Den Haag bekend gemaakt als het gezicht van lesbisch Nederland. FemFusion, de initiator van de verkiezing, is een landelijk platform voor vrouwen die van vrouwen houden.

Lees ook:Verkiezing Femme van het Jaar
Lees ook:Plasterk staat achter verkiezing lesbisch rolmodel
Lees ook:Drie lesbo’s genomineerd voor Femme 2009 Award
Lees ook:Lesbo’s ongelukkiger en ongezonder
Lees ook:Mama Cash bestaat 25 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>