Onderzoek naar acceptatie homo’s

Onderzoeksbureau RADAR is op dit moment bezig met een onderzoek naar discriminatie van homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders. Doel is ‘inzicht te krijgen in de aard en de omvang van ervaringen met discriminatie en intolerantie jegens mensen met HLBT-gevoelens’, schrijft Embrace Pink deftig in haar persbericht. Lees: hoe ervaren wij het nou eigenlijk zelf, als we tegen discriminatie of intolerantie aanlopen?

RADAR heeft tot nu toe ongeveer 350 ingevulde vragenlijsten binnengekregen, maar kan er meer gebruiken. Naast discriminatie in de woonomgeving onderzoekt RADAR ook discriminatie op de werkvloer, in de horeca en op homo-ontmoetingsplaatsen. Deelname is vrijblijvend en anoniem; gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Naar persoonsgegevens wordt niet gevraagd. Klik hier voor de enquête (bron: persbericht)

Lees ook:Oproep aan roze Turken en Marokkanen
Lees ook:Oproep voor enquête
Lees ook:Zeeland en West-Brabant: meer meldingen discriminatie seksuele gerichtheid
Lees ook:Publiek scandeert ‘geen homo’s, geen homo’s’ in Rotterdams café Beurs
Lees ook:Homo’s met hiv leveren prima werk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>