Oproep aan roze Turken en Marokkanen

IMG_20160516_131529Radar onderzoekt op dit moment de maatschappelijk behoeften van homo’s lesbo’s, bi’s en transgenders in Rotterdam en is op zoek naar Turkse en marokkaanse Rotterdammers. Het bureau voor gelijke behandeling tegen discriminatie in Rotterdam-Rijnmond, West-Brabant en Zuid-Holland-Zuid doet dat in opdracht van de gemeente. Voor het onderzoek interviewt Radar 60 homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders uit Rotterdam en omgeving: van verschillende leeftijden, leefstijlen en etnische en culturele achtergronden.

Het bureau heeft al veel mensen gesproken, maar mist nog ervaringen van Turkse en Marokkaanse Rotterdammers. Interesse? Mail vrijblijvend naar mevrouw [email protected], mevrouw [email protected] of de heer [email protected]. Of bel 010-4113911. |Het is handig om in de mail leeftijd en woonplaats te melden en aan te geven hoe Radar contact kan opnemen. Het gesprek duurt ongeveer een uur op een rustige plek, is anoniem en wordt vertrouwelijk verwerkt.

Lees ook:Publiek scandeert ‘geen homo’s, geen homo’s’ in Rotterdams café Beurs
Lees ook:Onderzoek naar acceptatie homo’s
Lees ook:Tv-programma Het Blok zoekt nog een homostel
Lees ook:Lesbische pleegouders Turks kind duiken onder
Lees ook:De lesbo scène moet zichzelf maar opvoeden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>