Will en Grace nemen een break! (Will & Grace, TLC)

De afgelopen weken was het met de terugkeer van de immens populaire komedieserie Will & Grace weer genieten van de scherpe humor van de originele cast. Will en Grace wonen weer samen, Karen drinkt nog steeds iets teveel en Jack is inmiddels opa(!).
-
Op dinsdag 7 november om 20:30 uur is het tijd voor de zesde aflevering van dit nieuwe seizoen. In deze aflevering keert Lorraine Finster, Karen’s aartsvijand en ex-schoondochter, terug. De rol van Lorraine Finster wordt vertolkt door Minnie Driver. Na deze aflevering nemen Will, Grace, Karen en Jack een tijdelijke winter break. Niet getreurd, het negende seizoen van Will & Grace keert na een korte pauze op dinsdag 12 december om 20:30 uur terug bij TLC.
-

Lees ook:Comeback van komedieserie Will & Grace te zien bij TLC (vanaf 3 oktober)
Lees ook:Will & Grace vanaf 3 oktober met16 nieuwe afleveringen op de buis
Lees ook:Reünie Will & Grace in verkiezingsspotje
Lees ook:Will & Grace komt terug (?)
Lees ook:Het is een feit: sitcom ‘Will & Grace’ komt terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>