Het is een feit: sitcom ‘Will & Grace’ komt terug!

Het is niet langer een gerucht: de roemruchte Amerikaanse sitcom Will & Grace komt terug. De Amerikaanse tv-zender NBC heeft bevestigd dat er een nieuwe serie episoden in de maak is. Onlangs vertelde Leslie Jordan, die in de serie de gastrol Beverly Leslie speelde, in een radiointerview al dat NBC tien nieuwe episodes heeft besteld, die vanaf juli komend jaar moeten worden opgenomen.

Eerder deze maand zei Megan Mullally, die Karen Walker speelt, al dat er ‘een redelijke kans‘ bestond dat de hitserie terugkomt. De geruchten doen de ronde sinds het viertal een spotje van tien minuten opnam om kiezers op te roepen te gaan stemmen (en dan het liefst op Hillary Clinton). De populaire serie was van 1998 tot 2006 te zien en was goed voor maar liefst 16 Emmy Awards.

Lees ook:Will & Grace komt terug (?)
Lees ook:Comeback van komedieserie Will & Grace te zien bij TLC (vanaf 3 oktober)
Lees ook:Will & Grace vanaf 3 oktober met16 nieuwe afleveringen op de buis
Lees ook:Transgender kind krijgt gastrol in ‘Modern Family’
Lees ook:Will en Grace nemen een break! (Will & Grace, TLC)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>