Reünie Will & Grace in verkiezingsspotje

IMG_20160602_125319De roemruchte Amerikaanse tv-sitcom Will & Grace is even terug: als verkiezingsspotje (filmpje: klik hier). De hoofdrolspelers Eric McCormack, Sean Hayes, Debra Messing en Megan Mullally hebben een reclamespotje uitgebracht om Amerikanen over te halen naar de stembus te gaan: #votehoney.

In het spotje spreken Will en Grace hun afschuw uit voor Trump, in tegenstelling tot Karen, terwijl Jack niet weet of hij gaat stemmen. Ze laten alle redenen de revue passeren voor Amerikanen om zich te laten registreren, in de VS een vereiste om te mogen stemmen. Er gaan ‘vage geruchten‘ over een vervolg op de sitcom.

Lees ook:Comeback van komedieserie Will & Grace te zien bij TLC (vanaf 3 oktober)
Lees ook:Komt Will & Grace terug op tv?
Lees ook:Het is een feit: sitcom ‘Will & Grace’ komt terug!
Lees ook:Will & Grace komt terug (?)
Lees ook:Will & Grace ster Sean Hayes al acht jaar samen met partner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>