Will & Grace komt terug (?)

De roemruchte Amerikaanse sitcom Will & Grace komt terug. Dat zei Leslie Jordan, die in de serie de gastrol Beverly Leslie speelde. In een radiointerview vertelde hij dat NBC tien nieuwe episodes heeft besteld, die vanaf juli komend jaar moeten worden opgenomen. Eerder deze maand zei Megan Mullally, die Karen Walker speelt, al dat er ‘een redelijke kans‘ bestaat dat de hitserie terugkomt.

Verder is er nog weinig bekend. Plannen voor een reünie zijn er nog niet, in ieder geval houden de acteurs de lippen op elkaar. Mullally: ‘We repeteren nog niet. Ik kan er nog niets over zeggen, je weet hoe dat gaat.’

Lees ook:Het is een feit: sitcom ‘Will & Grace’ komt terug!
Lees ook:Will en Grace nemen een break! (Will & Grace, TLC)
Lees ook:Reünie Will & Grace in verkiezingsspotje
Lees ook:Comeback van komedieserie Will & Grace te zien bij TLC (vanaf 3 oktober)
Lees ook:Will & Grace vanaf 3 oktober met16 nieuwe afleveringen op de buis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>