Boekpresentatie ‘We are family’

We are family‘ is een boek vol verhalen en portretten van mannen en vrouwen voor wie het krijgen van kinderen nooit vanzelfsprekend was, omdat ze homoseksueel, lesbisch of transgender zijn. Toch weten ze stuk voor stuk hun kinderwens in vervulling te laten gaan, door ouder, co-ouder, pleegouder, donorvader, donor of significant other te worden. Veertien families worden geportretteerd, in woord en beeld (bron: persbericht).

Vrijdag 8 september vindt van 18.00 tot 20.00 uur de feestelijke presentatie plaats in De Pits, begane grond van Pand Zuid, IJsbaanpad 9-11, 1076CV Amsterdam. Met en toespraak van Sara Coster van Meerdangewenst - een platform voor holebi’s met een kinderwens. Rick Paul van Mulligen – acteur en co-ouder van Ko – neemt het eerste boek in ontvangst.

Degenen die een boek bij voorintekening hebben besteld, kunnen daarna hun boek ophalen. En natuurlijk is het mogelijk ter plekke een boek te kopen. Wel met contant geld, we hebben geen pinapparaat. Tot en met de presentatie is de prijs € 25,00. Daarna bij ons én in de boekhandel € 29,95. NB het boek is nu reeds te bestellen bij Athenaeum Boekhandel, maar wel voor € 29,95. Vind hier je route naar De Pits.

Lees ook:We are family – verhalen en portretten van gay families
Lees ook:Presentatie boek over homo/ lesbisch ouderschap
Lees ook:Crowdfunding-actie ‘WE ARE FAMILY’
Lees ook:Gay & Happy – handboek voor de moderne homo
Lees ook:Kinderwens-speeddate Meer dan Gewenst in Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>