We are family – verhalen en portretten van gay families

Binnenkort verschijnt een heel bijzonder boek: ‘We are family‘, verhalen en portretten van gay families.

Emma van Zalinge (auteur) en Bernice Siewe (fotograaf) hebben samen veertien gay families in alle mogelijke samenstellingen geïnterviewd en gefotografeerd.

Ze spraken met alle betrokken volwassenen en waar mogelijk met de kinderen, die ook een tekening van hun gezin maakten. Al die verhalen met foto’s van de geïnterviewden worden, op een heel bijzondere manier vormgegeven, verwerkt in een prachtig en ontroerend boek dat in september a.s. verschijnt (eerste indruk: zie Facebook).

-

Het is een boek over hoe LHBT mannen en vrouwen hun kinderwens in vervulling doen gaan, een boek dat in deze tijden van polarisatie het beeld van gay families kleurrijk en helder over het voetlicht brengt. Je kunt het boek bestellen bij voorintekening voor maar €25,— via NL66 INGB 000 23 67 960 t.n.v. de Stichting Oog en Co. Mail je naam en adres naar [email protected].

Beide auteurs werken belangeloos, maar vormgeving en drukken kosten veel geld. Daarom is gestart met crowd funding. Het streefbedrag is 14.000, we hebben al 8.000, maar zijn nog op zoek naar meer donateurs en sponsoren.  Wil je een klein of groter bedrag bijdragen, kijk dan op http://gayfamiliesbook.com/#gallery

Help de makers dit bijzondere boek mogelijk te maken!

Lees ook:Crowdfunding-actie ‘WE ARE FAMILY’
Lees ook:Lesbisch Literaire Wandeling in Maastricht
Lees ook:Boekpresentatie ‘We are family’
Lees ook:Boek over lesbische christenen in Europa
Lees ook:Kinky (homo)borduurkunst van Ton of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>